Toppbild

Toppbild

söndag 2 februari 2014

Idrottsgalan

I går kväll var det Nordöstra Skånes Idrottsgala på Yllan i Kristianstad. För andra året i rad var sällskapet där på plats för att ta emot priser. Kristianstad kommun firar och delar ut en fin pengacheck till alla föreningar som har haft idrottsmän och kvinnor som har vunnit VM. EM, NM och SM-guld under förra året. Som ni kanske minns var Johanna med i det lag som vann JSM-Guld i Korthåll Ställningar för förbundslag så det var anledningen till att vi fick komma.

Föreningen representerades av ordförande Micke med familj och delar av familjen Klemmedsson (3 st). Med på galan var även Thea med familj och Macke med familj.

Galan började med underhållning och sedan var det kommunen som delade ut blommor, diplom och pengar till föreningen och då fick Johanna gå upp och ta emot detta från kommunstyrelsens ordförande Pierre Månsson och Kultur- och fritidsnämdens ordförande Stefan Haskå.

Kvällen fortsatte sedan med prisutdelningen i de andra kategorierna och det var mat och underhållning av Danny, Linda Bengtzing och Lennie Norman. Kvällen avslutades med att man delade ut pris till "Tidernas idottsprofil" i kommunen och det blev Ulla Håkansson vilket kändes logiskt bl.a. med tanke på att hon har deltagit i 6 st OS.

Förberedelser inför galan fick ske på skjutbanan. Tack till Emelie och Anna som hjälpte till.

Prisutdelning på scenen
Nöjd pristagare
Ordförande och skytt


Danny på scen. Han hann med 2 låtar, sedan stacka han vidare

2 kommentarer:

  1. Grattis igen Johanna!

    Snygga lockar.

    // Maja och Pernilla

    SvaraRadera
  2. Ett stort tack för en trevlig kväll på Yllan!
    // Micke

    SvaraRadera