Toppbild

Toppbild

lördag 9 augusti 2014

GP Final i Göteborg

I helgen är det GP-final i Göteborg och de 4:e och sista deltävlingen.

Från Kristianstads Sportskytteklubb var det Johanna, Oscar och Emelie som skjuter. Fredagen började med 3x20 för DJ och 3x40 för HJ. GP-finalen samlar de bästa skyttarna och konkurrensen är verkligen tuff i GP-finalen där även några norrmän/danskar hade letat sig dit.

3x20
Emelie sköt 557
Johanna 553
Detta resulterade att Johanna blev 4:a i totala serien och Emelie 5:a.

I finalen sedan så slutade Johanna 6:a och Emelie blev 3:a. Detta resulterade att Johanna blev 3:a i finalserien

3x40
Oscar 1103
I finalen blev han 8:a

Lördag
60 ligg för damjuniorer
Emelie slog till med nytt pers på 613,7 vilket gjorde att hon vann deltävlingen
Johanna sköt 598,6

Lördagen fortsatte att vi åkte ut till de norra öarna Hönö och Öckerö tillsamman med Ida Andersson från Jönköping och så titta vi på ön och vi badade från klipporna på ön. På vägen hem så hälsade vi på hos Öckerö skytteförening. Vilken anläggning de hade, förmodligen av landets finaste med 25 luftbanor, 25 st pistol 25m och 15 50 meters. Vi hade tur som träffade på 2 pistoljuniorer som tränade inför VM och de visade oss runt i de fina lokalerna där det fanns kök, sängar och duschar. Vi fick även med oss lite tips som vi skall ta med oss hem!

Senare på kvällen så var det grillkväll som Kvibergs Skytteförninge hade fixat i Göteborgs Skyttegilles lokaler på Högsbo Skyttecenter. Det bjöds på en stor grillbuffe till en billig peng. Det var verkligen mycket och fin mat med potatissallad, coscos, korv, hamburgare, kött, sallad, majskolvar och olika såser. Det fanns även dricka i olika former så vi hade en mycket trevlig kväll med de flesta skyttarna som var med i tävlingen, där var drygt 110 personer men vi fick tyvärr sitta inomhus för det ösregnade i Göteborg just när vi skulle grilla och äta. Kvällen kan summeras som mycket god mat och en mycket lyckad kväll, mer sånt på tävlingar!

På söndag är det 60 ligg för herrjuniorer och Oscar sköt 598,5 vilket han inte gick till final på.

























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar