Toppbild

Toppbild

torsdag 15 januari 2015

Nomineringar till Nordöstra Skånes Idrottsgala 2015

DÅ var det klart vilka som är nominerade till Nordösta Skånes Idrottsgala 2015 och man kan ju konstatera att det kommer bli en spännande kväll för oss i sällskapet.

Vi visste ju redan att vi har 5 unga skyttar som skall få ta emot pris från Kristianstad kommun för SM-guld i år: Marcus Johansson, Oscar Klemmedsson, Viktor Klemmedsson, Johanna Klemmedsson och Emelie Johansson.

Vi visste också att Thea B Persson är nominerad som Årets talang eftersom hon blev utsedd i mars månad för det av Kristianstadsbladet

Idag fick vi också läsa i tidningen om 2 ytterligare nomineringar

Årets Ungdomsförening: Vi är nominerade till denna kategori tillsammans med Röke IBK och Åhus Gymnastikförening. Detta innebär att vi redan är garanterade en vinst på 5000 kr med chans på mer.

Årets stjärnskott: Thea B Persson är nominerad till denna kategori tillsammans med 4 andra stjärnskott. Denna nominering innebär att Thea redan nu vet att hon kommer att belönas med 30000 kronor med chans på 50000 kr.


Idrottsgalan går av stapeln lördagen den 31 januari 19:00 på Yllan i Kristianstad. Är du intresserad av att följa med och sitta vid vårt gemensamma bord så hör av er till Micke.

1 kommentar:

  1. Inte utan man blir stolt över att tillhöra vår förening!!

    Idag är vi 20 från föreningen som kommer att åka till galan!
    Någon som inte anmält sig ännu men som vill följa med så hör av dig omg till mig.

    // Micke

    SvaraRadera