Toppbild

Toppbild

lördag 3 januari 2015

Swedish Cup, Dag 1

Dag 1 av Swedish Cup och det var en tuff dag för de flesta av våra skyttar, det gick tyvärr inte riktigt som det var tänkt för de flesta av de våra.

Mimmi, 407.5
Johanna, 392, ?
Thea, 383.7
Oscar, 578.9
Viktor, 561.2

Thea nog mest nöjd med dagen

Annars fick vi trevligt besök idag av familjen Nilsson som kom till Sävsjö för att känna på stämningen och atmosfären och heja på våra skyttar.

Det mesta är sig annars likt på Sävsjö Skyttecenter med mängder av skyttar överallt som trängs och i år är det extra trång p.g.a. vissa ombyggnationer av skyttecentrat. Men med lite omförflyttningar av säljare och servering så blev det ganska bra ändå. I den lilla hallen skjuter pistolskyttarna och därefter så var det finaler i den hallen. I den stora hallen skjuter gevärsskyttarna från 08:00 på morgonen till 19:00 på kvällen. Den första finalen börjar 16:30 och den sista börjar ca 20:00 på dagen.

I finalerna skjuter man både pistol och gevär parallellt i respektive klass. Vi satt och följde den första finalen för dagen och det var damjuniorerna. I gevärsfinalen blev det riktigt jämt och när det var ett skott kvar skilde det 0.0 poäng mellan skyttarna och publiken klappade högt under sista skottet där båda skuttarna sköt en varsin 10.0 och det blev shoot-off och ytterligare en stor applåd genom skjutningen och ett stort jubel när svenska Nina Bjärehäll sköt en 10.7 och vann mot en finska.

Läs mer här:
http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkyttesportforbundet/Sektioner/Gevarsektionen/Nyheter1/Nyheter2014/NinaBjarehallvannisuddendeath/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar