Toppbild

Toppbild

torsdag 2 april 2015

Tävlingen avslutad

Ikväll klockan 18:00 så avslutades tävlingen "Rätt start i Livet". In i det sista så kämpade vi med att ragga in röster på Facebook och Instagram.

Tävlingsresultatet kommer att offentliggöras av arrangören Advania på tisdagen den 7 april så vi ser med spänning fram emot detta. Vi ligger just nu 2:a med chans att vinna 75000 SEK vilket är fantastik bra. Men som sagt, på tisdag får vi slutresultatet presenterat för oss.

Under tävlingens gång har det bl.a. varit en tävling för de som röstade på Instagram och dessutom skrev #kundrökeriet där Rökeriet lottade ut en Påskbuffe för 4 personer. Den som vann detta var @skytte_farmor. Vi tackar speciellt Rökeriet som har bidragit med detta pris för att ragga röster till oss.

Jag vill rikta mitt stora TACK till alla som har röstat på oss och vill speciellt tacka alla de föreningsmedlemmar som har lagt ner extra mycket tid och engagemang för att vi skulle få så många röster och poäng som möjligt, utan er hade denna tävling inte var så lyckosam för oss.

//Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar