Toppbild

Toppbild

lördag 4 april 2015

Timme 18 - Bloggredaktionen

Så här när bloggredaktionen är och skjuter så får en stand-in hoppa in och blogga. Vad skall vi då skriva om?

Jo, om JoJo

Jojo  - eller Johanna som hon egentligen heter är tjejen så inte sover på natten under tävlingen, utan hon lägger alls sin tid mellan skjutningarna att skriva på denna blogg. Ni hittar henne i livevisningsrummet där hon sitter vi sin dator och skriver. Hon intervjuar folk, ställer knasiga frågor och försöker luska ut allt möjligt om vad ni hittar på under detta dygn på Wendesbanan (en skjutbanan som förresten fyller 30 år i sommar). Hon ligger även bakom tipsrundan och lite annat skoj som händer under tävlingen. Skyttet har gått hyfsat bra också under tävlingen, hennes resultat i 3:e omgången är hon riktigt nöjd med - hon slog till och med sin kompis Andreas.

Johanna är en aktiv skyttetjej. Hon går 4:e året på skyttegymnasiet i Sävsjö, hon bloggar både här och där, hon är med i styrelsen i Christianstads Skyttesällskap, är aktiv i Ungdomsrådet på riksnivå och på distriktsnivå, hon planerar en ungdomsträff för unga skyttar i Skåne till hösten, hon sitter med i Gevärsseketionens styrelse i Skyttesportförbundet, hon jobbar extra på sjukhuset i Kristianstad och dessutom så tränar hon massor av skytte och då främst sportskytte 50m där 3x20 är favoritgrenen och sedan skall hon ta studenten till sommaren.

Man kan ju fråga sig hur hon hinner med? Det är nämligen så att hon prioriterar bort sina stackars föräldrar och hon är aldrig hemma. Hon tänker inte komma hem förrän till sommarens säger hon...

MEN sen så kommer hon hem och är hemma i en vecka.....sedan åker hon till Norrköping och skall vara skytteledare på Stadium SportCamp i tre veckor....

MEN sen kommer hon hem och är hemma i en vecka och sedan skall hon säkert bort på en massa skyttetävlingar.....

MEN sen så kommer hon hem......eller?

Vi får se vad som händer med denna fantastiska skyttetjej -  en sak är säker. Du träffar henna säkert på en skyttetävling eller bak ett tangentbord för att skriva nästa blogginlägg.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar