Toppbild

Toppbild

lördag 8 augusti 2015

Skånskt Mästerskap Nationellt korthåll

Idag har det varit Skånskt Mästerskap Nationellt Korthåll i Ystad samt distriktsfinal i Korthållscupen. Just nu verkar det svårt att locka skyttar från sällskapet på tävlingar men 3 skyttar var med: Johanna, Thea och Viktor. Dessa 3 bildade vårat lag i Korthållscupen och egentligen ville Viktor skjuta liggande i juniorklassen men han fick ändra och skjuta i Ungdomsklassen (som skjuter med stöd) vilket gjort att vi kunde få ett lag

Dagens resultat Liggande
Johanna, 193
Viktor, 191
Thea, 182

Ställningar
Johanna, 183
Thea, 178
Viktor, 168

Alla 3 gick till final i sina respektive mästerskap
Ungdom Liggande: Viktor blev 5:a
Junior Liggande: Johanna vann och blev därmed skånskt mästare. Thea blev 9:a
Junior Ställning: Johanna blev 2:a, Thea 3:a och Viktor 4:a

I korthållscupen var det bara 3 lag med i år och vi blev 2:a efter Ystad så nu är vi vidare till regionsfinalen (som skjuts söndag 30/8 och där behövs lagskyttar eftersom Viktor/Johanna troligen inte kan skjuta den dagen).

Resulatmässigt så höll speciellt seniortävlingarna mycket hög klass. I korthåll liggande så hade 8:e man (!) 341 poäng i mästerskapet.

Som vanligt var det fina och trevliga tävlingar i Ystad. Efter en rejäl åskskur på morgonen var det vindstilla och det blev varmt och kvavt upp på dagen. Ystad har förmodligen landets mysigast stora korthållsbana och där skall det snart skjutas en annan tävling som vi berättar om 2 veckor.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar