Toppbild

Toppbild

lördag 26 mars 2016

Timme 18 - Rutinerad

Förr i tiden då fortfarande denna tävling var en ny företeelse var det en liten kille som var med för första gången. Denna gång gör han sin 10:e 24-timmars och är tävlingens mest rutinerade skytt.

Anton från Christianstad kan berätta för oss om när tävlingen var i källaren på Väskolan (där vi hade vår luftgevärshall på den tiden). Där var det trångt och det var gångar/korridorer som folket sov i. Det finns historier om funktionärer som tappade en helt påskägg med godis över folk som sov eller det kunde också hända att fel skyttar väcktes när de skulle skjuta.Anton kan tycka att det var roligare förr men det kanske beror på att han satsade mer på skytte då också.

Inför detta tävlingen har han tränat 3 ! skott. De sköt han på skärtorsdagen när han valde bössa och jobba med att fixa skyttelokalen inför tävlingen. Annars tillhör just nu det fantastiska arrangörsteamet som har fixat med mat och med våfflor under dagen. Just nu har han kaffevakt i serveringen och ser till att kaffetörstande skyttar/ledare/föräldrar får nybryggt kaffe hela natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar