Toppbild

Toppbild

lördag 26 mars 2016

Timme 20- Funktionärer

Vilka är då dessa funktionärer som lägger drygt ett dygn på Wendesbanan för att vi andra skall få uppleva en trevlig tävling

I skjuthallen har vi Micke och Jonas. Micke har varit med alla år men Jonas är ny för i år och är avbytare för Micke. Det har fungerat bra i hallen och tiderna har hållits. Det var ett problem med en tavla, när man sköt en 10:a på den ena tavlan gav det ett eko på en annan tavla. I en paus så fick de riva ner tavlan och snabbt "reparera" den och upp med den igen.

I datarummet har vi Thomas, han lever, sover och äter i detta rum och lämnar det endast och det behövs lösas ett problem någonstans ute på banan. Thomas får många frågor om decimalresultat och skjutkort men allt det där kommer att läggas ut på nätet efter tävlingen så kan ni kolla på det i lugn och ro hemma. Just nu så sover Thomas och hans larm ringer i rummet men han vaknar inte....vi låter han sova.

I köket har vi familjen Strand med Pernilla som styr och ställer och ett antal slavar som gör vad hon säger. I år har Pernilla ändrat matschemat något för att vi skulle kunna få plats med temafikan och hon är mycket nöjd med utfallet (det är vi också....). De var mest oroliga för hur det skulle fungera med våfflorna och att strömmen på Wendesbanan skulle ge sig men det har fungerat finfint. Pernilla säger att det har ändå varit lugnare i år med alla deltagarna och hon tror det beror på det nya tidsschemat. Pernilla åkte hem efter maten i går kväll och då tog Anton/Linda över marktjänsten. Pernilla kommer sedan igen vid 06:00 för att fixa med frukosten (det ser vi fram emot)

Till sista har vi webbredaktionen som består av Johanna och Emelie. De är de som bestämmer om vad det skall bloggas om (och sedan gör jag en del av inläggen). De har också gjort tipsrundan och är väldigt nöjda med utfallet på tipsrundan med många deltagare. Man kan konstatera att det är rätt stressigt om man skall blogga en gång i timmen och dessutom skjuta, ibland går det bra och ibland inte. En del inlägg gör de i förväg och styr sedan när de läggs ut. Just nu sover de så vi stör dem inte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar