Toppbild

Toppbild

onsdag 13 april 2016

Flytta tavlor och Föräldramöte

I tisdags var det ingen ordinarie träning på skjutbanan.

Vi började kvällen med att gemensamt flytta ut 14 st tavlor från 10m till 50m och se till att allt kom på plats där. Stort TACK till alla som hjälpte till.

Sedan fortsatte kvällen med ett föräldramöte där vi informerade om korthåll, tävlingar, föreningsgevär, att vi behöver hjälp till jouren och om SM-Veckan

Länk till presentation från mötet


Punkter från mötet

På mötet presenterade föreningen bl.a. hur vi skall hantera fördelningen av föreningsgevär. Läs om hela förslaget på presentationen. Men alla skyttar som vill tävla under året skall inom kort önska vilket gevär de vill tävla med under året. Sedan kommer föreningen att fördela ut gevären på lämpligt sätt.

Jouren- vi behöver ytterligare 2-3 personer som kan hjälpa till med jouren på skyttet. I praktiken innebär det att man har har om jouren tillsamman med 2 andra personer var 5:e vecka. Inga större förkunskaper krävs. Hör av er till oss om ni är intresserade. Vi behöver verkligen ett par personer till!

SM-Veckan. Föreningen arrangerar SM-Veckan i skytte den 25-31/7. Vi kommer att behöva all hjälp vi kan få under denna vecka. Vi hoppas att alla i föreningen kan tänka sig att hjälpa till 1-2 dagar under denna vecka. Boka in redan nu.


Vill även tacka Maja för gott fika på mötet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar