Toppbild

Toppbild

lördag 4 februari 2017

Regionsfinal i Skyttiaden

Tävlingen i Karlskrona för dagen var Regionsfinalen i den riksomfattande Skyttiaden. Idag var det regionsfinal i samtliga regioner och således var de södra regionen i Karlskrona i deras nya skyttehall i nya lokaler.

Till denna final var det 5 skyttar från varje distrikt (Skåne, Blekinge, Småland och Halland) i varje klass och man skjuter alla i samma klass samtidigt och sedan en prisutdelning direkt på det. Det var de äldre skyttarna i klass 21 som började och dagen avslutades med sittandeskytte och klass 11. De 5 bästa i varje klass går vidare direkt till riksfinalen men sedan finns det chans att gå till riksfinalen också på poäng för de bästa övriga resultaten sammanlagt i alla regionerna, det får vi reda på om ett par dagar. Sedan finns den en ny specialare i klass L11 där det också kommer att lottas ut finalplatser från alla skyttar som deltog i föreningsomgången.

Först ut av våra skyttar var Viktor och Maja i klass L15stå . Båda sköt stabilt och bra. Viktor slutade på 2:a plats med 405.6 poäng och Maja blev 5:a med 401.0 och detta innebär att både Viktor och Maja direktkvalificerade sig till riksfinalen den 12 mars i Söraby. GRATTIS till er båda!

Lite senare på dagen var det Niclas tur i klass L13Si och han sköt 418.5 och det räckte inte till en direktkvalificering och dagens avlutades med Colin i L11 och han sköt 418.5 vilket ej heller räckte till en direktkvalificering.

Resultatlista
https://www.indta.se/api/v1/bilaga/4906b033-d5d1-40ce-b7e6-02d22ee6d796/Resultat_regionsfinal_syd.pdf


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar