Toppbild

Toppbild

söndag 7 juni 2020

Sm-Veckan 2020 - Inställd

Information om SM-Veckan i Skytte 2020:

SM-Veckan 2020 är härmed inställd i sin helhet
I förra veckan gav vi det tråkiga beskedet att den nationella delen av SM-Veckan 2020 i Skåne var inställd men vi gav också beskedet att vi utredde på Skyttesportförbundets och Gevärssektionens begäran om vi skulle kunna genomföra sportdelen av SM-veckan under enklare former och efter myndigheternas krav.
Vi har efter många överväganden tagit det svåra, tråkiga men också det logiska beslutet att ställa in tävlingen i sin helhet. Även om det har skett lättnader i restriktioner och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet så ser vi inte möjligheten att genomföra ett sport-Sm på ett fullgott sätt varken sig för skyttar eller arrangörer. Även om man enskilt skulle kunna genomföra enskilda grenar eller tävlingsdagar så är det svårt att genomföra en stor riksomfattande tävlingen med de förutsättningar som ges.
Naturligtvis är detta ett mycket tråkigt beslut att få ställa in en SM-Vecka i sin helhet och vi är tyvärr inte ensamma om det beslutet varken sig man arrangerar stora tävlingar, arrangemang eller konserter i år. Vi hade planerat ihop en riktigt trevlig skyttevecka i Skåne på orterna Furulund, Ystad och Kristianstad och vi vet att de svenska skyttarna hade uppskattat vårt planerade koncept.
Vi gevärsskyttar eller arrangörer ger dock inte upp, vi ställer nu istället om siktet för framtida arrangemang och skyttetävlingar och vi hoppas inom kort kunna ge besked om när vi får arrangera en SM-Vecka i skytte. Tills dess dess önskar vi alla skyttar en trevlig skyttesommar även om det kanske blir lite annorlunda.
Ta hand om er och ta hand om varandra
/Arrangörerna av SM-Veckan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar