Toppbild

Toppbild

fredag 6 augusti 2021

SM Korthåll Fält

 SM dag 1 innebar Korthåll Fält. Hela torsdagen förberedde vi på skjutbanan och tidigt på fredagsmorgonen var byggargruppen bestående av Thomas, Pippi, Åke och Jonas på plats och satte upp figurerna. Vi var ett övrigt gäng också som förberedde servering och sekretariat samt att skapa förutsättningar för ett snittfri tävling.

Det var genomgång med funktionärerna som skulle vara ute på stationerna 08:30 och sedan var första patrullen igång 09:30. I de 2 första patrullerna hade vi en hel del funktionärer och det vara också där vi hade sällskapets skyttar

Våra skyttars resultat

Sander, 33

Christian, 40

Isac, 21

Amanda, 16 - 3:a i klass KF13

Mia, 23

Albin, 32

Viktor, 41

Viktor hade ett kanonresultat och han tappade sitt miss på det tuffa knämålet. 41 träffa räckte till ett SM-SILVER  för Viktor. GRATTIS! (För övrigt Viktors första individuella SM-medalj)

Viktor och Albin bildade föreningslag och där hade de 73 träff och en 6:e plats, endast 1 poäng från bronset

Själva tävlingarna gick mycket bra och vi fick mycket beröm för den fina fältskjutningen som visde sig ha en mycket bra poängfördelning när dagens var slut. Även fikastationen fick mycket beröm och då speciellt Mias hemmabakade bullar som höll toppklass. Många skyttar vara framme och tackade oss för ett fint arrangemang under dagen. STORT TACK till alla som var med och arrangerade!

Dagens segrare blev

Senior: Magnus Larsson, Älekull

Veteran: Lars-Erik Larsson, Falkenberg

RM Vet Ligg: Sölve Pihl, Fingspång

RM KF17: Hanna Hermansson, Bjärje

RM KF15: Mtilda Pettersson, Bjärke

Extra KF13: Amanda Persson, Vrenaorten

Kikare: Lennart Gustafsson, Lidköping


Resultatlista

Reportage på sektionens hemsida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar