Toppbild

Toppbild

söndag 21 november 2021

Fält-SM

 Fält-Sm på Gotland är avgjort.

Tävlingen avgjordes med 4 stationer på lördagen och sedan ytterligare 4 st på söndagen. Dessutom arrangerades det en extratävling på 2 stationerar på lördagen. Arrangörer var flesta gotländska föreningar med Klinte skytteförening i spetsen. Det allmänna omdömet var att det var mycket fina och välarrangerade tävlingar - högsta betyg till gotlänningarna!

Resultatmässigt gick det mycket bra för sällskapets 2 deltagare. Henrik Nyberg sköt 47 träff av 48 i kikarklassen. Tyvärr endast en retsam miss på första stationen. Henriks inneträffar var mycket bra och detta resulterade att han var bästa skytt bland de som hade 47 träff , vilket gjorde att Henrik tog ett SM-Brons i Kikarklassen! Grattis Henrik!

Vår andra skytt var Sander Nyberg, endast 15 år, och som gjorde sitt första SM och han sköt totalt fina 37 träff (efter en tuff "0" på sista stationen). Sander och Henrik bildade ju naturligtvis föreningslag i kikarklassen och där tog de ett SM-Brons. Grattis till er!

Resultat från tävlingarna

Lite bilder kommer här (några från Henrik men några andra från Skyttesportförbundet - de var de enda som hade tillstånd att ta foto ute från tävlingen)

Bilder från Facebook (Skyttesportförbundet). Inga av våra skyttar är med på dessa bilder
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar