Toppbild

Toppbild

lördag 20 november 2021

Skytteforum

 Under denna helgen är det Skytteforum i Bromma i Stockholm. Skytteforum är ett årligt arrangemang som arrangeras av Svenska Skyttesportförbundet där de samlar ledare från varje distrikt samt sektionerna inom skytterörelsen. 

Skytteforumet leds av kansliet med Jonas Edman i spetsen och Skyttesportförbundets ordförande Bo Ohlsson. Lördagens ämne som har diskuterats är mycket kopplade till strategi 2025 inom idrottsrörelsen där vi diskuterade jämställdhet inom skytterörelsen nu och i framtiden. 

Andra viktiga frågor som diskuterades var utbildning (mer digitala utbildningar på G), krav på Covidpass på tävlingar i framtiden samt Återstartsstödet (Som vi i föreningen borde fundera kring vad vi skall göra). Den nya Sportchefen Therese Lundqvist presenterade också sig och hennes uppdrag i framtiden. 

Per och Johanna är på skytteforumet i helgen och förutom att de är med deltar så var de där av en annan anledning, de skulle få pris och utmärkelser

Johanna tilldelades Skyttesportförbundets förtjänstmedalj i silver

Per tilldelades priset "Årets Funktionär 2021" 

Dessa priser delades ut under lördagskvällen och sedan var det middag på konferenshotellet med alla deltagarna. Forumet fortsätter på söndagen med att sektionerna presenterar sin verksamhet och målbild framåt. 

https://www.skyttesport.se/Information/Nyheter/SvSF/aretspristagarekoradespaskytteforum/

https://gevar.skyttesport.se/nyheter2/2021/aretsskyttfunktionarochforeningtillgevar/

Söndagens program var: Presentation verksamheten framåt för sektionern, tjänsten för hemsidor försvinner 31/12 2022, Hållbarhet - utmaningar med bly och vapenlicensen/föreningsintyg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar