Toppbild

Toppbild

fredag 19 april 2019

Timme 12 - Ingelstad

24 timmar + Ingelstad = sant

Jo så är det. Föreningen har varit på med på tävlingen i många år nu och varje år överträffar dom både oss och sig själva. Ni som följt bloggen i några vet ju vad jag pratar om, för två år sedan kom hela föreningen i kycklinghattar och hade med sig ett tält med över 200 fjädrar i. De året fick dom bloggarens hederspris för denna insats. Förra året byggde dom upp ett eget High Chaparral och år är temat Småland.

Iden föddes redan under förra året, under glasstimmen. Det är då alla galna idéer kommer säger föreningens ungdomar i kör. 5 skyttar och 4 ledare är på plats i år och tillsammans har det byggt upp deras lilla "Smålandsvilla". De mesta byggde dom hemma under förra veckan och sedan packa dom in allt i en lastbil och kom redan under skärtorsdagen. Det mest kritiska att ta med var älgen, de har till och med mig sig riktigt älgbajs.....

Än så länge går skyttet bra och de har ingen större planer på att sova men kvällen är ju ung så att säga. På frågan om vad som händer nästa år svarade de bara att det får vi se, spännande.

Enligt Ingelstad är det bästa med tävlingen att man får gör vad man vill och hela upplägget. Det är helt klart den bästa tävlingen på hela året.

Stort tack Ingelsta för erat fantastiska engagemang. Lycka till med tävlingen oxå!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar