Toppbild

Toppbild

fredag 6 september 2019

NM Dag 2

NM dag 2 och det började på värsta tänkbara sätt. Klockar 06:30 ringde deltagarna till oss och undrade varför det inte vara öppet i frukostmatsalen på boendet. Det visade sig att ett missförstånd från den anlitade restaurangens sida gjorde att nu stod skyttarna utan frukost.

Plan B (som skapades ca 06.45) tog nu i verket. per och Pernilla möttes på Willys för att handla frukost till 75 hungriga deltagare och Johanna och Linda åkte till skjutbanan för att duka fram och brygga kaffe. 07:05 var vi på Willys och ca 07:40 rullade vi in på skjutbanan med en bil full av frukost. Där möttes vi va hungriga danskar som snabbt hjälpte oss att lasta ut ur bilen och sedan kunde vi dyka upp NM:s snabbaste och kanske också bästa frukostbuffe! Vi fick mycket beröm för vårt agerande!

På morgonen kom även Radio Kristianstad på besök och gjorde ett snabbt reportage på skjutbanan. Ca 2.44 in i denna länk kan man höra det: https://sverigesradio.se/avsnitt/1351993

Dagens fortlöpte sedan mycket bra. Vi sköt liggandemästerskap på förmiddagen och det var ställningsmästerskap på eftermiddagen och vid 18-tiden kunde vi avsluta med prisutdelning i luftgevärshallen. banskyttet har fungerar mycket bra och Oscar var tex skjutledare hela dagen - han fick prata mycket under dagen minsann. Vi lunchen hade vi också ett gäng som var framme och bytte baktavlor - under förmiddagen hade vi faktisk en protest som gjorde att juryn fick åka ner och kontrollera tavlorna. Thomas och Jonas skötte sekretariat och vi lyckades faktisk lösa livesändningen ganska bra, Jonas hittade en lösning med livesändning på Facebook som blev en riktigt bra nödlösning (vi hade ju tyvärr inte live-sändning på det vanliga sättet - SIUS stödde inte detta på den norska tavlan på 300m - riktigt dåligt om ni frågan mig - hoppas de kan ta denna passning och lösa det i framtiden).

Under hela dagen har vi serverat kaffe och dryck till deltagarna och på eftermiddagen bjöd vi på nygräddade bullar och det var väldigt uppskattat av deltagarna. Det vara också en hel del publik på plats så de fick också ta del av mat och fika.

Det hela blev en lyckad dag tillslut - vi är riktigt nöjda och vi fick mycket beröm för tävlingarna. Tack skall ni alla ha för en bra insats idag!

Hur det gick i tävlingen?
Det kan ni läsa mer om på Facebook på och tävlingens hemsida
https://idrottonline.se/ChristianstadsSks-Skyttesport/tavlingar/NM2019
https://www.facebook.com/nmskytte2019/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar