Toppbild

Toppbild

lördag 31 oktober 2020

Nationella Luft SM

 Idag skjuter våra skyttar Nationella Luft SM. I år går det som en hemmabanetävling eftersom man inte får träffas så mycket folk på en och samma plats. Eftersom det är hemma så har vi riktigt många skyttar till start. 

Just nu 09:00 inleds det med JSM i Stående eller Sittande. Vi har 8 skyttar till start

Senaste idag ca 10:45 skjuter 6 av våra skyttar SM i Stående eller Sittande

Tävlingen genomförs så Coronasäkrat det bara går med att skyttar bl.a. håller avstånd till varandra

Följ våra skyttars live på:

http://results.megalink.no/#!/christianstads-skyttesallskap

Mellan 14 och 15 blir det ev. finalskytte för någon av våra skyttar

Resultat från hela SM kommer troligen att finnas på 

https://idrottonline.se/SorabySF-Sportskytte/


Uppdatering (ca 14:15)

Tyvärr inga av våra skyttar till final

Här är finallistan


Vi tackar skyttar och funktionärer för en trevligt dag på skjutbanan. Idag så skötte Thomas tävlingsprogrammet hemifrån vilket fungerade bra. Pernilla/Linda/Martina skötte fika och mat och det var toppen med mackor i paus och hamburgare till lunch. 

Våra skyttar sköt både lite upp och ner men man märker att de trivas i varandras sällskap. Vo hade också skyttar som gjorde personbästa idag (Clara och Amanda) och det är ju alltid roligt när det sker.  Hemmabanetävlingar börjar ju bli en vana nu och vi jobbar hela tiden på lösningar för att hålla avstånd och genomföra så säkert som möjligt.

Vad tycker vi då om Sm på hemmabana. Riktigt roligt på många sätt. Många deltagare och flera av våra skyttar hade ju inte skjutit SM annars. Sedan hade man önskar lite med liveuppdateringar av resultat etc. från arrangören....så det hade blivit lite mer spännande (det får läggas på listan av förbättringspmråden)


Uppdatering Söndag 10:00

Komplett resultatlista 

Det blev en SM-medalj för våra skyttar! SM-Brons i föreningslag Stående till Maja och Isac! De sköt 388 och 387 och det räckte till ett brons! Grattis till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar