Toppbild

Toppbild

måndag 19 oktober 2020

Viktigt i veckan

Prisutdelning för Månadstävlingen Luftgevär förra "året" sker denna vecka på Wendesbanan

1. Vi kommer att dela ut priserna från förra årets Månadstävling Luftgevär i veckan (fick ju ställas in i våras p.g.a. Corona). Nu finns priserna uppställa på skjutbanan på tisdag 20/10 och torsdag 22/10. Kom och hämta dem då. Dessutom bjuder vi på fika!

2. Vi har öppet för träningar tisdagar och torsdagar 17:30-19:30. Vi har "Coronaanpassat" luftgevärsträningarna inomhus, bla. spritar vi vapnet både före och efter skjutning. . Det innebär i praktiken att det är inte så många som kan skjuta samtligt och att det blir lite mer kö.

3. På söndag 25/10 är det Fältskjutning på Rinkaby. Det behövs bl.a. funktionärer till grindvakt vid Flaggstångshöjden (tex. 2 halvpass). Hör av er till Per om ni kan hjälpa till. Det behövs troligen folk som kan markera också. 

4. Tävlingar att ha koll på  -fokus på hemmabanetävlingar!
a) Åla-Serien - lokal tävling i vår hörna av Skåne i 5 omgångar varav de 3 första är på hemmaplan. Se mer info på skjutbanan. Första omgången skall vara klar 30/11. Denna tävling ä gratis för sällskapets skyttar
b) Skåne Open. Hemmabanetävling Luft i Skåne. Första omgång klar 30/11
c) Proppen - Nationell hemmabanetävling Luftgevär. Första omgången klar den 30/11
OBS! Prata med jouren (eller Thomas) om ni vill skjuta dessa tävlingar. Speciellt Skåne Open och Proppen - för där måste ni göra en anmälan. 
d) Skyttiaden Hemmabaneomgång - 40 skott decimalt.  Skall skjutas och lämnas in senast 19/11

5. Nationella SM/JSM Luftgevär
8 skyttar från föreningen är anmälda till SM/JSM som skjuts på hemmabana den 31/10

6. Glöm inte ta foto på skytteaktiviteter in år. Inte så mycket tävlingar och så i år  - men vi måste dokumentera vår verksamhet. Ta foto och spara........så det kan bli ett bildspel på årsmötet.

7. Börja träna Falling Target! Vi har föreningsmästerskap Falling Target (Luftgevär Fallmål). Stående den 27/10 i Stående och den 3/11 i Sittande. Vet ni inte vad Faling Target är - fråga jouren  -de kan ställa in tavlorna för denna tävlingsgren 

8. Månadstävling Luftgevär börjar i november. Se mer info i annat inlägg


10. Sällskapet har beslutat att vi kommer arrangera Luftgevärstävlingen Sparbanken Cup den 5-6/12 på Wendesbanan. Mer info kommer hur vi skall hantera säkerheten  -vi har en plan. Men boka in den!

11.  Ha roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar