Toppbild

Toppbild

måndag 26 oktober 2020

Viktigt i veckan

Höstlov denna vecka - men vi har öppet för träningar!

1. Vi har öppet för träningar tisdagar och torsdagar 17:30-19:30. Vi har "Coronaanpassat" luftgevärsträningarna inomhus, bla. spritar vi vapnet både före och efter skjutning. . Det innebär i praktiken att det är inte så många som kan skjuta samtligt och att det blir lite mer kö.

2. Föreningsmästerskap Falling Target Stående på tisdag 27/10 på Wendesbnanan. 25 skott stående - alla skyttar i samma mästerskap. Anmäl er till jouren!

3. Under denna veckan har vi Höstlovsskytte dagtid på Wendesbanan för fritids. En ny spännannde rekryteringsaktivitet. OBS! Endast för skolor som har förbokat!

4. Tävlingar att ha koll på  -fokus på hemmabanetävlingar!
a) Åla-Serien - lokal tävling i vår hörna av Skåne i 5 omgångar varav de 3 första är på hemmaplan. Se mer info på skjutbanan. Första omgången skall vara klar 30/11. Denna tävling ä gratis för sällskapets skyttar
b) Skåne Open. Hemmabanetävling Luft i Skåne. Första omgång klar 30/11
c) Proppen - Nationell hemmabanetävling Luftgevär. Första omgången klar den 30/11
OBS! Prata med jouren (eller Thomas) om ni vill skjuta dessa tävlingar. Speciellt Skåne Open och Proppen - för där måste ni göra en anmälan. 
d) Skyttiaden Hemmabaneomgång - 40 skott decimalt.  Skall skjutas och lämnas in senast 19/11

5. Nationella SM/JSM Luftgevär
8 skyttar från föreningen är anmälda till SM/JSM som skjuts på hemmabana den 31/10. Thomas återkommer med skjutttiderna till skyttarna - men troligen startar första skjutlaget ca 08:30

6. Glöm inte ta foto på skytteaktiviteter in år. Inte så mycket tävlingar och så i år  - men vi måste dokumentera vår verksamhet. Ta foto och spara........så det kan bli ett bildspel på årsmötet.

7. Sittadeskytter. Börja träna Falling Target! Vi har föreningsmästerskap Falling Target (Luftgevär Fallmål) den 3/11 i Sittande. 25 skott! Vet ni inte vad Faling Target är - fråga jouren  -de kan ställa in tavlorna för denna tävlingsgren 

8. Månadstävling Luftgevär börjar i november. Se mer info i annat inlägg


10. Sällskapet har beslutat att vi kommer arrangera Luftgevärstävlingen Sparbanken Cup den 5-6/12 på Wendesbanan (vi hoppas vi kan göra det - annars får det bli en hemmabanetävling) . Mer info kommer hur vi skall hantera säkerheten  -vi har en plan. Men boka in den!

11.  Ha roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar