Toppbild

Toppbild

söndag 10 juni 2012

Skånskt mästerskap Gevär Liggande

Idag avgjorde Skånska Mästerskap Gevär liggande i Landskrona. Vi lämnade Kristianstad i solsken på morgon men när vi kom över till västra Skåne så var det kallt och blåsigt.

Sällskapet hade tre skyttar på plats och de gjorde inte bort sig. Oscar sköt 145+97, Lotta sköt 144+95 och Viktor sköt 139+97. Detta gjorde att vi fick ett lagresultat på totalt 717 och med det resultatet kom vi 2:a efter Skurup som hade 721.

I juniorfinalen fortsatte Oscar att skjuta bra och han slutade med totalpoängen 340 poäng och vann före en spurtande Viktor på 331 och 3:a blev Lotta på 330.

I seniormästarskapet vann Berit Olsson, Öved-Östraby,  på 341 och i veteranfinalen vann Åke Widén, Eslöv. Oscars resultat hade räckt till delas 2:a plats i seniorfinalen.

För övrigt kan vi notera att det endast fanns 3 ungdomar med i tävlingen och det vara våra skyttar. Med tanke på hur vissa andra skyttar/ledare i vårt distrikt agerar i vissa frågor om hur mycket hjälp våra ungdomar skall få under skjutningen så är det inte så konstigt att det inte är någon annan som vill tävla2 kommentarer:

 1. Grattis Oscar till guldet och den fina resultatet.
  Imponerande att de tre yngsta skyttarna blir 2: a i lagtävlingen.
  Stort grattis till er alla tre.
  Sedan kan jag bara hålla med vi måste ta hand om de få ungdomar vi har som skjuter 6.5.
  Annelie

  SvaraRadera
 2. Grattis Oscar!
  Härligt att formen håller i sig.
  Lovar gott inför sommaren!

  // Micke

  SvaraRadera