Toppbild

Toppbild

söndag 10 mars 2013

Kretsmästerskap Luftgevär

Så här lite i skymundan har det även genomförts lite mindre tävlingar i helgen, nämligen Kretsmästerskap Luftgevär som avgjordes i Bromölla under lördagen (samtidigt som vi följde riksfinalen i Eskilstuna).

Det avgjordes 3 mästerskap och det blev seger för Sällskapet x 3 och även för Klemmedsson x 3.

Sittande Ungdom: Viktor ledde efter grundomgången och Maja var 3:e bästa skytt. I finalen var Viktor fenomenal genom att skjuta 107,2 poäng (10,6 var sämsta skottet) och han vann enkelt. Maja sköt även hon en mycket bra final och tog sig förbi Emil från Bromölla och tog ett silver!

Stående: 3 skyttar deltog och det var 3 från sällskapet. Oscar sköt stabilt och bättre på länge och han slog en omotiverad storasyster. Guld till Oscar, silver till Johanna och brons till Thomas.

Sittande Senior: Ett nytt mästerskap för i år som vi måste marknadsföra bättre inför kommande år. Vi hade inga skyttar anmälda men efter lite tjat så ställde Annelie och Per upp och skjuta och det gick så pass bra så att Annelie blev kretsmästare och Per tog ett silver.






2 kommentarer:

  1. 107,2 poäng decimalt! Till en början: Vad är klubbrekordet på 10 skott sittande stöd decimalt? Kan inte var många som har ett sånt pers!

    Peter Gustafsson

    SvaraRadera
  2. Grattis till fina framgångar!
    Riktigt bra gjort av Viktor och Maja!
    107,2... behöver inte säga något då resultatet talar för sig själv!!!


    // Micke

    SvaraRadera