Toppbild

Toppbild

lördag 30 mars 2013

Timme 21 - Yngst och älst

På denna tävlingen kan alla vara med, gammal som ung, kille som tjej. Vi har pratat med en äldsta och yngsta i denna tävling.

Äldst var Bengt, 53 år från Ramsjö. Han är här för andra gången och tycket det är en mycket trevlig tävling.  Vi fråga Bengt om han hade några planer på att sova i natt, då svara han att han var för gammal för att dygna så det blir nog några timmars sömn. Hans mål är att vara bäst bland Ramsjöskyttarna oxå änsålänge ser det bra ut, han har nämligen skjutit fyllt de första två matcherna.

Yngst i tävlingen är William, 8 år från Hyllstofta. Han är här för första gången och tycker att det är väldigt rolig tävling. Han hade tänkt att sova någon timme i natt men fick se hur det blev lite senare.



Vi har nu fått in lite ny fakta om vem som är äldst. Det är Kenneth från Eslöv, 58 år. Han är här och skjuter denna tävling för första gången och anledningen att han skjuter är att hans son vill skjuta denna tävling och då kan han oxå lika väl skjuta. Han har inga större planer på att sova i natt, kanske vila lite bara.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar