Toppbild

Toppbild

söndag 5 maj 2013

Branthalla Cup

Idag så startade den nationella korthållssäsongen på allvar i Skåne med första inbjudningstävlingen. Det har sedan 4 år tillbaka varit Bromölla skytteförening som står för den i tävlingen Branthalla Cup. I år samlades det 54 skyttar från Skåne, Blekingen och Småland. 9 av skyttarna kom från sällskapet.

Det var soligt väder och lite blåsigt vilket säkert på verkade resultatnivår nå¨got då det generellt kanske var en eller 3 poäng lägre på skyttarna resultat än vanligt. I liggandetävlingen var André bäst från oss med 191 före Lotta på 190. André gick till final som 9:e skytt och avancerade till en 4:e plats. I lagtävlingen blev Viktor, André och Oscar 3:a.

I ställningstävlingen visade Thomas att gammal är älst och sköt 178 poäng vilket var bäst av de våra och gav en 2:a plats in i finalen där även Lotta, André och Oscar kom med i. Thomas fortsatte stabilt och slutade 2:a efter segrande Johan Yngvesson. Lotta blev 5:a med samma poäng som bronsmedaljören och Oscar sköt en mycket bra final (136 poäng) och avancerade flera placeringar. Lagettävlingen vann vi med Thomas, André och Oscar i laget.

Framskjutna placeringar i klasserna var Hugo Agustine som blev 3:a i K11, Viktor 2:a i K13, André 2:a i K17 och Thomas 2:a i KSenStäll.

Deltagare i liggandefinalen

Deltagre i ställningsfinalen

Nöjd finalskytt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar