Toppbild

Toppbild

onsdag 14 augusti 2013

Grillkväll

I går var det ingen vanlig träningskväll utan det  var grillkväll istället.  Det såg lite mörkt ut när vi först kom till banan men molnen sprack upp när det var dags för brännboll. 2 stora lag var vi som spela om ära och berömmelse och det gjorde visa med livet som insats ( inga namn nämnda ). Vann gjorde Rikis lag efter väldigt många helvarv.

Efter den väldigt fysiskt krävande sporten brännboll var det dags för mat, grilland hamburgare och korv. Efter fick de som vill grilla marshmallows med mariekex. Precis när den sista marshmallowsen var grillad börja det att regna men det gjorde inget för nu var det dags för lekar i lufthallen.

Alla deltagare blev indelade i 5 lag med 5 man i varje och varje man fick göra en lek var.
Lek ett gick ut på att äta en sockerbulle utan att slicka sig runt munnen. Lek 2 var carspoting, den som kunde spotta en alhgrens bil längst vann. Gren tre var att man skulle äta citroner utan att göra en ända min. Lek 4 skulle man äta ett kolasnöre utan att använda händerna, man fick alltså bara använda munnen. Den sista grenen var Idas sommarvisa, då skulle man stå på ett ben blunda och sjunga idas sommarvisa. Hur man valde att tackla denna uppgiften såg lite olika ut men roligast att titta på var nog Per när han hoppa runder och sjöng. Jag var nog inte den ända som tyckte det, tror jag såg en film på facebook i morse på just detta ;)

Efter dessa 5 grenar var det lika mellan lag 1 och 4 så fick avgöra segern med carspotning, Till startfältet kom Viktor och Andre men det var Andre som spotta sitt lag till en seger. Stort grattis lag 4 !!
laget van varsin guldmedalj och såklart en godispåse.

Kvällen blev väldigt lyckad, det var många från föreningen som kom och jag tror att alla gick därifrån med ett gott skratt. Stort tack till ungdomsrådet som har planerat och genomfört detta, det får vi göra om igen nästa sommar.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar