Toppbild

Toppbild

fredag 12 september 2014

JSM Dag 1

Så var det äntligen dags för JSM i Kristianstad. Dag 1 innebar Sportskytte 300m 3x10 och Korthållsfältskjutning.

Vi fick en rykande start på JSM på morgonen med full fart i servering, vapenkontrollen och i information där de bl.a. delade ut Give-away påsarna och fick namnteckningarna på vår minnestavla som vi skall sätta upp på skjutbanan senare. Dagen fortsatte sedan med serveringen i paviljongen där det serverades mat av första klass från Rökeriet som fick mycket beröm av middagsgästerna.

I sportskyttet på 300 m hade vi Oscar och Andreas till start och totalt var det 17 st skyttar så alla rymdes i samma skjutlag. Bästa skytt för dagen blev Fanny Storm från Loos som vann på 278 poäng och där tog våran Oscar en bronsmedalj på 269. Andreas fick 249 och slutade 10:a . Så vi fick en mycket bra start på tävlingen

Eftermiddagen fortsatte sedan med korthållsfältskytte som krävde många funktionärer och vi hade fått hjälp från en hel del föreningar från annat håll vilket var mycket bra. Fältrundan bjöd på 7 stationer och ett inskjutningsmål och rundan gick i området mellan skjutbanan och go-kartbanan. Thomas hade knåpat ihop en fin och varierande runda med en del klurigheter så resultatnivån blev lite lägre än vanligt. I JSM vann Erik Sundkvist överlägret på 41 träff och i RM vann Camilla Oscarsson på 34.

För de våra gick det som följer
Oscar, 33, totalt 7:a
Viktor, 30, totalt 10:a
Nils, 29
Johanna, 28
Ricky, 26
Elias, 21
Thea, 10

I lagtävlingarna blev det medaljer
2:a i Föreningslag med Johanna och Viktor
3:a i föreningslag med Oscar och Riccy
Skåne blev 2:a i förbundslaget och där ingick Oscar, Viktor, Johanna och Riccy

Det blev en mycket lyckad dag både skyttemässigt och arrangörsmässigt. Det hela har flutit på bra och vi har redan fått mycket beröm. Sträcka på er alla funktionärer!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar