Toppbild

Toppbild

söndag 14 september 2014

JSM Dag 3

Tredje och sista dagen på JSM och idag var det ställningsskytte på programmet. Våra skyttar hade högst ställda förväntningar idag men tyvärr så gick det inte så bra som de ville men några undantag.

Gevär Ställningar och Oscar sköt 178 i grundomgången och låg på 4:e plats inför finalen. Andreas sköt 168 och Johanna 154. Vårt föreningslag tog ett JSM-Brons med Oscar och Andreas.

Väl i finalen hade Oscar det kämpigt och han slutade på en 6:e plats vilket han var lite besviken för. Andreas slutade på 17:e plats. Vann gjorde Daniel Walberg, Loos

I korthålls ställning hade vi många skyttar till start
Mimmi, 183 (RM-skytt)
Emelie, 182
Johanna, 178
Thea, 178, Nytt personligt rekord
Oscar, 176
Riccy, 166
Elias, 156

I RM-mästerskapet låg Mimmi 3:a inför  finalen men sköt stabilt och bra och det blev ett RM-silver för henne.!

I föreningslagstävlingen tog blev vårt lag med Emelie och Thea JSM-brons. Förbundslaget hade heller ingen lyckad dag och det blev ett brons med Oscar, Emelie och Johanna i laget.

Vi fick 3 skyttar till final med Emelie, Johanna och Thea. Väl där slutade Emelie 14:e, Johanna 17:e och Thea 21:a. Vann gjorde Elin Rask, Eda.

Summerat så blev det en mycket bra JSM arrangörsmässigt. Tävlingarna flöt på och blev mycket uppskattade från deltagarna , allt från maten, information, resultatservice osv. Ett stort tack till alla som har jobbat med tävlingarna och då skall vi även ta med våra ungdomar som har jobbat med tävlingarna när de inte sköt, tex. idag söndag när det var färre som tävlade som var de andra med på olika ställen och hjälpte till, mycket imponerande.

Resultatmässigt gick det också bra, Vi har haft mycket bra lagframgångar i förening och distriktslag
Summering av resultat

3x10:
JSM.Brons till Oscar

Korthåll Fält:
7:e plats av Oscar, 10:e plats av Viktor. Både JSM-Silver (Johanna och Viktor)  och JSM-Brons (Oscar och Riccy)  i föreningslag samt JSM Silver i förbundslag (Johanna, Viktor, Oscar och riccy)

Gevär Liggande
Viktor 6:a och Oscar 8:a. JSM-Silver i lag för Oscar och Andreas och i förbundslaget blev det ett brons (Oscar, Viktor, Macke och Thea)

Korthåll Liggande
Johanna blev 5:a och Marcus 19:e. 6:a i föreningslag med Johanna och Oscar. JSM-Guld i förbundslaget där Oscar och Johanna var med.

Gevär Ställningar
Oscar blev 6:a och Andreas 17:e. De tog också ett JSM-Brons i lag.

Korthåll Ställningar
Mimmi tog RM-silver
Emelie 14:e och Johanna 17:e. JSM-Brons i lag med Emelie och Thea i laget. Förbundslaget tog brons med Johanna, Oscar och Emelie.

Supermästare
2:a Oscar
3:a Andreas
5:a Johanna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar