Toppbild

Toppbild

söndag 21 september 2014

Skol-SM dag 2

I morse vakna vi till ett lite regnigt Skövde. Lite kallt att äta ute men vi börja morgonen med samma frukost meny som i går med gröt, macka, fil och flingor. Mätta och belåtna var det bara att städa stugorna och checka ut.

I dag är det fält som gäller, både korthåll och gevär. Vi har skyttar i lite olika patruller med en ledare i varje. Mer om detta kommer i eftermiddag. Just nu håller vi på att förbereda bössor, kläder och skyttar. 

Fortsättning följer ...,

Då var dagen slut och vissa av oss har kommit hem. Det var en regnig och mullen dag i på fältet idag men det hindra inte våra skyttar för att skjuta bra. Vi börja med dagen första medalj som gick till Oscar i gevär fält. Han gick tillsammans med Viktor och coachen Jocke. Oscar sköt fina 35 träff  som tog han till en särskjutning om guldet. I särskjutningen sköt han fullt och VANN!!!!  Stort Grattis.
Viktor fick 33 träff viket gav han en 4:de plats i GF 15.

I korthåll gick det inte sämre. Maja som gjorde sin första fältrunda sköt fina 31 träff och var mycket nöjd med dagen tävling. Elias sköt hela 35 träff detta gav han en 6:e plats i klass 15. Tillsammans med kompisen Carl från Södra Gärds som sköt 36 träff tog det GULD i lag !!!
Nils 34 träff
Riccy 29 träff
Thea 21 träff
Bra jobbat alla Christianstadskyttar och Skåneskyttar. Helt klart kul att se så mycket röd/gult på pallen.

Ungefär kl 14.30 rulla vi från parkeringen och hem mot Skåne. 

1 kommentar:

  1. Grattis till gulden!

    Tack till er som ställt upp som ledare under denna helg.
    // Pernilla

    SvaraRadera