Toppbild

Toppbild

onsdag 9 december 2015

Julfesten

Årets julfest var den störta vi har haft, det var hela 59 medlemmar anmälda och jag tror vi var ca 50 st på plats. Det är helt fantastiskt att så många ville komma. Kvällen börja med en samarbetetsövning där alla skulle ställa sig i längdordning för att jag (Johanna) sedan skulle kunna ta ut lagen. När lagen var klara körde vi julsångsmedley där jag spela upp introt på 10 jullåtar och sedan var det bonusfråga på 5 av dom. Det var inte det lättaste och hade man alla rätt gav det 17 poäng med det var det inget lag som hade. Det vinnande laget som finns på bild vann på 15 rätt. Hela laget vann varsin check i kiosken.

Kvällen fortsatte med go fika, det var lussekatter, pepparkakor, godis, clementiner och glögg. När vi hade mumsat på detta ett tag var det dags för den efterlängtade julklappsleken. Den går till så att man slår en träning och får man en 1;a eller en 6;a får man gå fram och välja ett paket från högen. Det fanns både stora och små och några med socker på men det var ju de stora som gick först. Det är någon speciellt med stora paket även fast det bara kan vara en kartong med något litet i.

Kvällen blev väldigt lyckad och vi tackar alla som kom och alla som hjälpte till med detta, både före, under tiden och efter julfesten.  Stort tack!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar