Toppbild

Toppbild

torsdag 31 december 2015

Nyårsträffen

Årets sista dag och årets sista tävling: Nyårsträffen

Enligt traditionen så skjuter man en enkelserie och därefter skjuter vi en stå-cup med utslagning. Tävlingen samlade 16 skyttar och det var med lite gäster från Eslöv, Värnamo, Sövde, Bromölla, Tyringe och Knislinge. Mycket trevligt med både nya och gamla ansikten på tävlingen.

I enkelserien var Viktor bäst med 94 poäng i kamp med Thea som sköt 93 och Oscar som hade 89 och därmed vann hann också en inteckning i vandringspriset. När det gäller det vandringspriset så vann Viktor det för 4:e gången och han fick det nu för alltid ( han skulle egentligen fått det när han vann för 3:e gången). Resten av resultaten finns i denna resultatlistan.

I ståcupen var det som vanligt varierade resultat och det gäller hela tiden att skjuta så pass bra så man vinner sin omgång. En som verkligen lyckades att skjuta tillräckligt bra och stabilt hela tiden var fjolårsvinnaren Thea B Persson som vann före Oscar i finalen. Thea visade därmed att fjolårets lite överraskade seger inte var någon tillfällighet. 3a blev Thomas och 4:a Bengt Bengtsson.

Dagens avslutades med fika och prisutdelning där de flesta priserna lottades ut.

Därmed önskar vi alla ett GOTT NYTT ÅR!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar