Toppbild

Toppbild

söndag 28 maj 2017

GP Trollhättan

Deltävling nummer 2 av GP-serien 50m avgjordes i Trollhättan i helgen, Johanna och Viktor var på plats. Trollhättan/Vänersborg bjöd på strålande solsken under lördagen men med busiga vindar. Söndagen var också varm men med lite mer mulet väder, lite mindre vid och en rejäl regnskur.

För Johannas del var det tufft under lördagens 60L och hon fick ihop 597.8 efter att 3 skott hade blåst riktigt långt ut. Direkt efter skyttet åkte vi till hotellet där Per med de andra "skytteledare" tittade på Sm-finalen i handboll medans ungdomarna gick till Vänersborg för att titta på en broöppning, en cykeltävling och åt glass. På kvällen var det pastabuffe på hotellet för alla cyklister så vi hakade på det med.

Söndags förmiddag var det 60L för Viktor och det gick inte så lysande med 604.5 och en 5:e plats. I finalen började Viktor svagt och var nere på 6:e plats men på slutet kämpade han ifatt lite och slutade på en 4:e plats.

På eftermiddagen var det sedan Johanna som sköt 3x20 och med serien 188 + 190 + 169 = 547 blev det en 9:e plats och missad final med 2 poäng.

Så resultatmässig var det en tung helg för oss men vi gläds att att träffa trevliga skyttar och ledare där vi diskuterade mycket skytte (och handboll) så som kommande SM-tävlingar och förbundets oförmåga att officiellt informera om olika uttagna skyttar till diverse mästerskap. Mycket prat just för att tävlingarna saknade live-visning tyvärr på en annars mycket fin skjutbana med trevliga arrangörer.

Nästa GP är den 9-11 juni i Eskilstuna

http://gevar.skyttesport.se/nyheter2/2017/emanuelskenikappmedsolenitrollhattan/
http://gevar.skyttesport.se/nyheter2/2017/NyttSvensktJuniorrekord/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar