Toppbild

Toppbild

söndag 9 februari 2020

DM 10m

Under söndagen var det Testtävling 10m och DM 10m för de skånska skyttarna på Wendesbanan. 33  skyttar kom till start varav 24 av dem var skånska och resten var gästande skyttar som sköt testtävlingen med deltog sedan ej i finalerna på DM

I kampen att hitta datum för tävlingar och arrangörer så gjorde i år Skånes Skyttesportförbund ett försök att DM för alla klasser skulle avgöras vid samma tillfälle, mot tidigare juniorer och seniorer var för sig. Om det var bra eller dåligt får skyttar, ledare och funktionärer utvärdera. Förra året hade vi dessutom DM när det var sportlov för skyttarna på skyttegym med gott deltagande från dem men i år så gick inte alls den lösningen hem, endast ett fåtal skyttegymmare var med.

Sällskapet fick 6 skyttar till start, samtliga herrjuniorer och det gick bra för dem: De tog 3 st medaljer i lagtävlingen och 5 st finalplatser i herrjuniorerfinalen, vilket gav dem bra finalträning. Vi säger grattis till Isac Cedergren som vann DM för herrjuniorer! Isac ingick även i laget med Niclas som vann ett guld i lagtävlingen.

Övriga skånska mästare
DJ: Maja Bucher
Dam: Frida Härstedt
Herr: André Friman

Resultat

Vi tackar alla som var med och arrangerade denna tävlingsdag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar