Toppbild

Toppbild

söndag 2 februari 2020

Nordöstra Skånes Idrottsgala

Igår var det dags för års idrottsfest i Nordöstra Skåne: Idrottsgalan som för andra årets i rad var på Södra Kaserna, en lokal som är bra men kanske lite trång för den mängden människor som vill vara med på galan.

Sällskapet var med för 8:e året i rad och i år hade vi Oskar Larsson och Viktor Klemmedsson som skulle bli uppvaktade av kommunen för sina SM-medaljer och sedan så var Viktor nominerad i kategorin Årets Stjärnskott. Vi har 21 personer från sällskapet på plats.

Vi samlades vid 18-tiden för fördrink på plats och efter historiens längs insläpp kunde alla gästerna samlas till bords och äta av buffen före det var dags för kommunens firande av SM-medaljörerna där Oskar och Viktor fick fram på scen och få diplom och blommor av kommunalråd Peter Johansson och fritidsnämdens ordförande Lena Ohlsson. Föreningen får dessutom 5000 kr av kommunen  för våra medaljer. Grattis Oskar och Viktor!

Lite senare på kvällen var det dags prisutdelning av de olika kategorierna. I kategorin Årets Stjärnskott var Viktor nominerad och hann vann den kategorin och fick blommor, pris och en check på 50 000 kr (från den speciella stiftelsen som delar ut pengar i denna kategori) . Stort Grattis Viktor!

Vi kan nu konstatera att vi har varit med på galan 8 år och 5 av dessa åren har vi varit nominerade och 4 av dem har vi vunnit - det går bra för oss i sällskapet!  Kvällen fortlöpte med prisutdelningar och underhållning varvat omvartannat och de flesta av oss gick hem runt midnatt då galan i princip var slut. Tack för en trevlig kväll

Lite bilder från galan......det kommer säkert fler senare i ett annat inlägg
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar