Toppbild

Toppbild

fredag 8 september 2017

JSM Dag 1

Dagen började tidigt för våra skyttar med avfärd från Kristianstad redan vid femtiden på morgonen för Annelie, Linda, Oscar, Isac och Emelie, resan gick sedan vidare till Sävsjö för att hämta upp Viktor och Robin samt på slutet av resan anslöt Johanna på järnvägstationen i Västerås.

Dagens program var Korthåll Fält och den tävlingen började på eftermiddagen på Stockumla Skyttecenter utanför Västerås. Det var hyfsat väder på rundan och endast ett fåtal regndroppar föll när våra skyttar gick sina 7 stationer.

Våra resultat
Johanna, 35
Viktor, 34
Isac 31

För Johannas del som sköt RM gick det riktigt bra. Hon vann RM-klassen (21-25 år) och tog alltså ett RM-GULD. Grattis Johanna

I JSM -klassen vann Mattias Pettersson, Ingelstad, på 39 träff och 2:a blev skånske Henrik Olsson, Öved-Östraby på 37 efter särskjutning. Viktor hade ingen toppendag och ett högerläge spökade för honom och han blev 13:e. Isac gjorde en klart godkänd debut i fält med sina 31 träff. I föreningslagstävlingen blev det en 5:e plats för Isac och Viktor och Skåne vann förbundslaget med minsta möjliga marginal, laget 3 bästa resultat hade Henrik Olsson, Oscar Siegmund och Frida Härstedt.

Mer info på: http://gevar.skyttesport.se/nyheter2/2017/mattiasvannjsmfaltpastockkumla/


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar