Toppbild

Toppbild

lördag 23 september 2017

Skol-SM Dag 1

Dagen började med traditionella Skol-SM frukost med gröt, mackor, fil och flingor samt jos. Därefter blev det en Bosse surprice när vi tog en kulturell runda runt Sunbyholmsslott (känt från TV)....sedan åkte vi till skjutbanan där vädret var riktigt halvtaskigt höstväder men det vra vindstilla vilket gjort att det blev höga resultat idag.

Alla våra 8 skyttar sköt i sista laget vid 12-tiden och de visste att det krävdes bra resultat för att gå till final. I princip alla våra skyttar gjorde ett bättre resultat i år jämfört mot förra året

Viktor, 194
Isac, 177
Hugo, 194
Niclas, 190
Noel, 192
Hannes, 185
Linus, 195
Maja, 194 - nytt personligt rekord!

Det blev final för Viktor och Maja i Gymnasieklassen och för Hugo i högstadieklassen. Hugo låg på 15:e plats men tappade tyvärr till 21:a plats. 

I gymnasiefinalen låg Viktor och Maja på 6:e och 7:e plats och 3 poäng till toppen. Maja sköt mycket fina 97 poäng vilket gav en 4:e plats i tävlingen vilket var en mycket fin merit för Maja och en riktigt stor överraskning. 

Viktor inledde med 50 poäng och gick upp på 2:a plats i finalen och sedan sköt han ytterligare 5 st 10:or och han kämpade sig upp till lika poäng med Malin Svedberg, Björksta och det blev särskjutning om guldet. Viktor sköt ytterligare en 10:a mot Malins 9:a och Viktor vann därmed SKOL-SM Guld i Korthåll Liggande i Gymnasieklassen! Grattis Viktor!

Kvällen avslutades med mat på restaurang i Eskilstuna....inte helt okända Bamboo City där vi ätit många gånger tidigare.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar