Toppbild

Toppbild

torsdag 30 augusti 2012

Föreningsmästerskap Korthåll Liggande med stöd

I veckan har föreningsmästerskapet i Korthåll Liggande med stöd avgjorts.Tävlingen sköts av 2 skyttar på tisdagen och 5 skyttar på torsdagen vilket inte var bra för någon av skyttarna och är något vi bör undvika i framtiden.

Tävlingarna blev mycket jämna med flera bra resultat och flera säsongsbästa av skyttarna. Efter grundomgången så ledde Oscar W på 194 före Nils på 192 och därefter kom Thea på 190 och Viktor med 189.

I finalen kämpade Nils ifatt Oscar med fint skytte och inför sista skottet var de lika men då sköt Oscar en tia och Nils en "niklas komma niklas" och därmed blev Oscar Wandås föreningsmästare på 338 före Nils på 337 och 3:a kom en starkt spurtande Viktor som avslutade med bästa finalen på 147 och totalt på 336. Andra fina finalresultat var Maja på 144 men hon var längre bak från början.

Stort grattis till medaljörerna och de fina resultaten!

För övrigt kan vi konstatera att många nya skyttar har hittat till skjutbanan efter sommaren och det är riktigt trång på banan och det blir till och med kö efter vissa vapen. Flera skyttar sköt även Skåneserien 3x20 idag och både André (520) och Oscar (548) drog till med nya personliga rekord. Nu fortsätter korthållsskyttet fram till den 13/9 och sedan startar luftgeväret på allvar den 20/9.

På söndag är det Kretsmästerskap i Korthåll och då hoppas vi på nya framgångar för våra skyttar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar