Toppbild

Toppbild

lördag 4 augusti 2012

Wendes Open 2012

I dag avgjordes Wendes Open på Wendesbanan. När vi först kom dit blsåte det nästa ingenting men det är ju Wendesbanan vi är på, så det rättade till sig sen när första laget skulle börja skjuta.

Bästa för dagen av oss var Viktor på 192p tätt följt av Nils, Oscar och Ida på 190p. Annelie hade 189, Thea sköt 188, Johanna sköt 187, Simon 186 och Macke sköt 184p.
För att gå till final krävdes det 189p.Väl i finalen sköt Oscar jättebra och klättra från en 19:e plats till en 5:e plats! Bra jobbat Oscar.
 Nils, mamma och Viktor hade velat ha något poäng till.

Efter prisutdelningen var det dags för ställningslaget. Bästa för dagen var jag på 180p, sen kom Ida på 176 och Oscar var inte så jättenöjd med sin grundomgång. In i finalen låg jag 4:a men sjök någon placering och Ida höll kvar sin plats och avsluta med 5 väldigt bra ståskott.
Vi vann oxå lagtävlingen och laget bestod av Johanna, Viktor och Ida.

När väl Wendes Open var avgjort var det dags för Korthållscupen. Christianstad lag 1 som bestod av de tre syskonen Klemmedsson ledde bara med 2 poäng in i finalen men sköt väldigt bra och vann med över 20 poäng. 2:a blev Falsterbo/ Vellinge och 3:a blev Christianstad lag 2. Lag 2 bestod av Thea, Simon och Ida och det låg 10 poäng efter F/V men vara bara 4 efter när det var slut, det var nära en dubbelseger idag. Thea sköt den bästa finalen med 141.

Nu ska vi bara se om vi kan få ihop ett lag till regionsomgången den 18/8 i Ålem då väldingt många skyttar är på andra tävlingar.

Bra jobbat alla Christianstadskyttar och stort grattis Christianstad lag 1.

Bilder kommer senare

                                                          Vårt lag i korthållscpen som vann

                                                      De tre skyttar som vann liggandemästerskapet
Segrare i Wendes Open lagtävlingen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar