Toppbild

Toppbild

tisdag 28 juli 2015

SM-veckan, Dag 2

Andra dagen på SM-Veckan och nu flyttade vi in i skjuthallen och där kommer vi att fortsätta resten av veckan. Idag var det nationella ställningsprogrammet som skulle skjutas.

Våra skyttar hade lite blandade resultat, en del var väldigt nöjda och andra inte så nöjda

Viktor, 170 (personligt rekord)
Thea, 179 (mycket nöjd med dagen)
Johanna, 176 (Johanna sköt ett skott på fel tavla så hon sköt ganska bra men med ett sämre slutresultat)
Emelie, 181 (sådär nöjd)

Inga finalplatser för de våra, det krävdes 184 till final för seniorerna. Däremot gick det bättre för de skånska skyttarna. Kim Jönsson vann guld, Andreas Christensson silver, Johny Vadebo brons i veteranklassen. Skåne vann guld både i senior och veteran i med förbundslagen och det var skånska föreningar på plats 2-4 i föreningslagstävlingen

Annars är det ganska blött i Jönköping, idag kom det att par stora skurar. Sysselsättningen blir att snacka med folk och då mest inomhus i den "stora gamla skyttepaviljongen". Idag var även Ungdomsrådet på plats med en lite rolig tävling där man kunde vinna lite småpriser samtidigt som de gjorde reklam för filmtävlingen (som vi skrivit om tidigare). Viktor har också idag fått en grundkurs i lite mer avancerad avståndsbedömning av nestorn himself Ingemar Månsson (så Viktor lär nog träna fält ett tag nu får att lära sig mer om detta)

 Vi har även haft lite publik idag. igår kom Bengt (Theas pappa) upp och hälsade på och idag kom Annelie och Clara och spanade lite på tävlingarna.

Resultat: http://www3.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_660073/cf_69694/Resultat_khs.PDF

Referat: http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkyttesportforbundet/Sektioner/Gevarsektionen/Nyheter1/-/KimochHakanvannSMkorthallstallningar/

Imorgon fortsätter det med liggande

Här kommer lite bilder på Skånska skyttar, fler av våra kommer senareInga kommentarer:

Skicka en kommentar