Toppbild

Toppbild

söndag 17 januari 2016

Vinterfältträffen

Årets första fältskjutning är enligt tradition Vinterfälträffen i Gammalstorp. Det brukar vara vinter och kallt och så var det även i år. -12 grader var kvicksilvret nere på och det är ju kallt ur skånska mått i alla fall. Våra skyttar var rejält påpälsade så de förs inte så mycket i alla fall. Det var fint och klart väder och en lätt vind.....trodde våra skyttar.

Vi hade 4 skyttar på plats, Sven, Oscar, Viktor och Riccy.

Skjutningen blev inte direkt någon succé får de våra. Kluriga avstånd och kluriga vindar gjorde att det i princip blev stolpe ut hela tiden och riktigt låga resultat. Oscar hade t.ex. träff på samtliga mål och ändå bara 10 träff. Sven var vår bästa skytt med 13 träff, Viktor hade 12 och Riccy 4.

Dagen slutade lite i kaos. Våra skyttar hade bråttom hem vilket resulterade att protokollet inte lämnades in (klassiskt misstag). Efter en hel del eftersökningar kom det fram, det hade tappats på parkeringen och som tur var hittades det där. Tur i oturen.......

Fin skjutning, kallt väder, soligt och en tuff start på säsongen kan man summera dagen som. En tuff dag men en nyttig dag får vi summera det som. Nya tag den 21/2 då det är Rinkabyträffen i Rinkaby som vi arrangerar.


Reportage i lokal tidning i Blekinge


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar