Toppbild

Toppbild

onsdag 17 februari 2016

Årsmöte

Sveriges äldsta skytteförening hade årsmöte på tisdagskvällen på Wendesbanan. 45 medlemmar samlades i den nyrenoverade skyttepaviljongen för traditionellt årsmöte med förhandlingar, prisutdelning och smörgåstårta.

Som vanligt inga större skandaler på mötet. Föreningen har på många områden haft ett aktivt och lyckosamt år. Vi fick återigen se en fin årsberättelsefilm om året som gått gjord av Johanna (med stöd av Viktor) och när det gällde valen så valdes Pernilla Persson in som ordinarie styrelseledamot samt Bengt Persson och Linda Cedergren valdes in som nya suppleanter efter det att Patric Johansson och Christer Stolth valt att tacka för sig i styrelsen. Ny i ungdomsrådet blir också nu Elias Nilsson.

Sedan var det prisutdelning för årets föreningsmästerskap, månadstävlingar och utdelning av lite andra medaljer och märken. Ordförandens Hederspris gick i år till Viktor Klemmedsson

Kvällen avslutades med smörgåstårta och kakor. Ett stort tack till alla som var på plats och hjälpte till under kvällen.

Här kommer lite bilder och det är kanske det inlägg där jag själv är med flest gånger någonsin i bloggens historiaInga kommentarer:

Skicka en kommentar