Toppbild

Toppbild

söndag 14 februari 2016

Serietävling Omg. 5

Den 5:e och nästa sista omgången i Serietävlingen avgjorde på lördagen i Degeberga. Mycket folk var på plats och de fick alla se det nya fika köket som Södra Gärds har byggt i sin luftgevärslokal, ett lyft för deras hall.

Vi i sällskapet hade 17 skyttar på plats vilket säkert var den tävling i år utanför Wendesbanan där vi hade flest deltagare. De som skjuter nu jagar antingen 4 resultat i tävlingen (får då fullföljer man den) eller så vill de förbättra sig.

Tävlingen sköts ju som vanligt på papptavlor i Degeberga vilket våra skyttar har en del problem med. en del ser inte sambandet med var skotten tar och vilka poäng man får. Andra tycker bara det är svårare vilket det egentligen inte alls är. Förmodligen måste vi öva och informera om hur en papptavla fungerar !?

Resultatlistan är nu klar och finns här. Där kan ni se att följande skyttar hos oss har skjutit tre omgångar och måste skjuta sista om de skall fullfölja:
Felix Cedegren
Emil Fyhr
Axel Eriksson
Hedda Sjöberg
Niklas Jönsson

Nästa omgång är den 19:e mars på Wendesbanan. Då är det även avslutningscup och prisutdelning

PS. Det var en i föreningen som visade att det inte var svårt att skjuta på papptavla! Om allt går väl blir han nog omvald till ordförande på årsmötet på tisdag. DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar