Toppbild

Toppbild

torsdag 16 augusti 2018

JSM-dagen före

Eftersom vi var tidigt på plats i Vindeln/Ramselefors så fanns det tid under torsdagen (dagen för JSM) att undersöka omgivningen. Bosse Högberg, som brukar vara med på resorna men ej denna gången (....något om för få skyttar och för många ledare har nämnts i någon mening...)  hade dock sin vana trogen letat fram en lita på lokala kulturella upplevelser.

Vi valde den som var längst bort, ca 6 mil, nämligen Mårdseleforsen i Mårdsele. Där fanns det fina forsar att titta på  längs Vindelälven.  Vi fick en runda där och där fanns det stigar, spångar och läskiga hängbroar att gå på....och massor av vatten, sten och tallar. Åke skulle naturligtvis fotografera en massa.....men ni kan vara lugna - han trillade inte i forsen.

Efter detta blev vi hungriga och Thomas lurade in oss på ett nostalgicafé för att äta. De blev nog chockade när det kom en hel minibuss dit som ville käka burgare.

Sent på eftermiddagen var vi ute  på skjutbanan, Oskar sköt lite och sedan så gjorde alla vapenkontroll. Imorgon är det Korthåll Fält med start 13:00























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar