Toppbild

Toppbild

torsdag 16 augusti 2018

Resan till Vindeln

JSM inleddes redan i onsdags kväll då våra skyttar hoppade på sina tåg i Lund och i Kristianstad för att mötas upp i Hässleholm och tåg upp mot Stockholm. Väl i Stockholm blev det stopp vid Stockholm Syd och sedan skulle vi åka pendeltåg de 3 sista minuterna in till Centralstationen (p.g.a. ett större banbygge).

5 hissresor senare och ett antal steg i trappor/rulltrappor hittade vi fram till vårt nattåg som skulle ta oss till Vindeln. Tågresan gick bra fram till 06:00 då brandlarmet gick igång på tåget. Thomas lade sig i en kupé men under natten visade det sig att han låg fel så när vi andra vaknade sov han i våran.....

Thomas hoppa de av i Umeå för att hämta ut en hyrbil och vi andra blev nu väckta ca 1 timme före vi skulle stiga av i Vindeln och vi blev informerade om att vi var 15 minuter sena. Ca 08:25 började tåget sakta in och Viktor sade att "här känner jag igen mig" och vi började ana att vi var framme i Vindeln....på utsatt tid!. Vi såg ingen skylt (det fanns dock en) och ej heller fick vi något utrop från konduktören (klar förbättringsmöjlighet för SJ kam man säga). Det hela slutade med en panikartad avstigning på stationen där vi fick konduktören att avbryta avgång 2 gånger för att vi skulle få ut allt på perrongen.

Resan slutade med att vi åt frukost i våra fina stugor på Vindelns camping (på samma ställe där de som åkte till Skyttiadenfinalen sov)










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar