Toppbild

Toppbild

söndag 29 september 2019

Skol-Sm Dag 1

Våra skyttar åkte upp till Trollhättan under fredagen i 2 olika minibussar, en av dessa gick via Sävsjö så de kunde hämta upp Isac där. Den andra bussen fick uppdrag att handla mat före de samlades på boendet.

Lördagen innebär banskytte på Skol-Sm och vi hade alla skyttar igång, en del skyttar dubbelstartade och några sköt endast Korthåll. Av bilderna att bedöma så var det riktigt höstväder i Trollhättan, ganska kallt, ruggigt och regnigt.

Korthållstävlingen var en tuff tävling för våra skyttar, många sköt stabilt men alla hamnade utanför finalplatserna, närmast var Oskar som hade 188 men han kom precis under de som fick skjuta finalen. I lagtävlingen så kom Oscar och Hugo 5:a i en jämn lagtävling där det inte vara långt upp till toppen.

I gevärstävlingen gick det bättre och våra skyttar sköt bra, Niclas hade 191 (troligen nytt personligt rekord) och Oskar sköt 186 samt det gjorde även Hannes (definitivt nytt personligt rekord). Samtliga skyttar gick till final, Niclas in som 3:a, Oskar in som 6:a och Hannes in som 11:a. Laget, som bestod av Niclas och Oskar hade sammanlagt 377 poäng vilket var 4 poäng bättre än något annat lag - se de  vann Skol-SM Guld i lagtävlingen Gevär 300m. Grattis killar!

Finalen blev jämn och Niclas slutade 4:a efter att han hade legat 2:a inför sista skottet men nervositeten tog hårt och han sköten en 7:a i sista skottet och föll ner till 4:e platsen, Oskar 7:a och Hannes 8:a efter en bra spurt i finalen.

Efter skyttet och prisutdelningen (som var inne i en skjuthall) så var det tillbaka till boendet för den traditionella tacomiddagen och efter det så åkte våra skyttar och bowlade

Resultat Gevär 300m:
http://www.tbssk.se/SKOL-SM2019/Resultat/Bana300m/

Resultat Korthåll:
http://www.tbssk.se/SKOL-SM2019/Resultat/korthall50m/

¨Inga kommentarer:

Skicka en kommentar