Toppbild

Toppbild

söndag 29 september 2019

Skol-Sm Dag 2

Dag 2 på Skol-Sm är fältskytte och arrangören hade redan i förhand skickat ut information om att det vara blött på rundan och att man skulle ha stövlar med sig. Sedan har det sedan i torsdags regnat ytterligare 80 mm så det blev en riktigt dyngblöt runda i skogen runt skjutbanan i Trollhättan. Dagens fältrunda innebar att mån fick åka buss ut och sedan gå in mot skyttecentret. 3 av målen sköts på en jaktskyttebana.

Det var upp och ner för våra skyttar, främst på första målen där de tappade väldigt många träff, det målet stod på 95 meter. Niclas lyckades bäste för dagen, 34 träff och det blev ett Skol-SM Silver i Gymnasieklassen. Grattis Niclas! Oskar hade 32 träff och han bildade lag med Niclas, de hade 66 träff och vann lagtävlingen med 1 poäng. Så ett nytt Skol-SM Guld i lag före dessa killar (och föreningen försvarade guldet i denna klass). Oskar slutade 5:a och Isac 9:a på 31 träff i Gymnasieklassen.



 I övrig så rapporteras det om god stämning i truppen och det vara nog väldigt uppskattat med ett avbrott med bowling under lördagskvällen. Under lördagen hade det regnat mycket och det fanns inte riktig något ställa att ta vägen eller vara på. Nästa år skall Skol-Sm avgöras i Ålem/Kalmar enligt de uppgifter fått.

Vi tackar alla skyttar, föräldrar och ledare för denna Skol-Sm helg!

Nu lägger nog de flesta av våra skyttar bössan på hyllan och plockar nu fram luftgeväret.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar