Toppbild

Toppbild

fredag 4 oktober 2019

Inför EYL Championships

Igår åkte Viktor till Budapest för att tillsammans med sina lagkompisar i det svenska EYL - laget skjuta final i European Youth Leage.

Igår var det resa från Stockholm till Budapest via Helsingfors, det var träning i skjuthallen, lottning och invigning av tävlingarna. Vi har inte fått rapport ännu om vilka lag de möter i sina 3 st gruppmatcher. Det är 2 matcher idag fredag, en på lördagen och ev. slutspel på lördag eftermiddag.


Liten nyhet om detta på sektionsns hemsida

EYL Championship

02 OKT 2019 21:18
Fredag 4/10 och lördag 5/10 avgörs finalen av årets Youth League i Budapest-Ungern.
  • Uppdaterad: 02 OKT 2019 21:18

Det är nu många månader sedan det svenska laget var i Århus och kvalificerade sig för årets final i Ungern. Nytt till årets final är att man provar ett nytt upplägg med torsdag som ankomstdag och grundomgång redan på fredagen samt lördag förmiddag. Under lördagens eftermiddag skjuts sedan eventuell medaljmatch.
Länderna som kvalificerat sig till årets  final är utöver Sverige, Finland, Ungern, Italien, Polen, Ryssland, Serbien och Slovenien. Som vanligt så lottas länderna i två grupper där man sedan möter varandra. Segrarna i grupperna gör upp om guld och silver i en final medan grupptvåorna skjuter en finalmatch om bronsmedaljen.
Precis som i Århus- Danmark i våras består det svenska laget av:
Johanna Andersson- Dalstorp
Lovisa Bjare- Botkyrka
Victor Lindgren- Sjöbo
Viktor Klemmedsson- Christianstad
(Om det finns möjlighet så kommer uppdatering löpande samt information om ev livevvisning)

Bild på det svenska laget (taget i april i år när de sköt i Danmark)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar