Toppbild

Toppbild

söndag 24 maj 2020

Hemmabanetävling: SSM Sport 50m

I helgen var det hemmabanetävling i Sportskytte SSM 50m i regions SYD. Egentligen skulle tävlingen arrangerats av Halland i skånska Furulund men nu fick det ändras till en hemmabanetävling - ett intressant upplägg och test - så kanske vi kan göra fler gånger?

Man har helgen på sig att skjuta och 4 av våra skyttar var upp med tuppen i lördags och inledde med att skjuta 60 skott liggande, det var Hugo, Albin, Hannes och Linus och för några av dem var det premiär för just 60 skott liggande på tävling. Förutom ett och annat "skitskott" så vara alla rätt nöjda med sin tävlingspremiär utomhus för säsongen.

Efter skyttet var det fika med frallor för skyttar och ledare och sedan efter det så fortsatte Albin med att skjuta 3x40. Efter så där en 3 timmar senare så var det en mycket trött, sliten och nöjd Albin som nu kunde avsluta sin första 3x40 med 1038 poäng.

Tävlingen fortsatte under helgen och vi räknar med att några fler resultat kommer in under helgen. Viktor sköt i Sävsjö under söndagen.......och vi får reda på mer där sen hur det gickInga kommentarer:

Skicka en kommentar