Toppbild

Toppbild

söndag 18 september 2022

Gåsaskyttet

Tävlingarna går som på ett pärlband på Wendesbanan - idag var det traditionella Gåsaskyttet med hör och häpna.....fler deltagare på Gevär 300m!

Vi började dagen med gevärskytte på 300m och nytt för i år är att vi endast har en omgång på 25 skott (mot tidigaste 15 + 10 i 2 omgångar). Albin tävlade från sällskapet på 300m men gick inte till final. Han var med i ett GåsaCup Lag som blev 2:a

På eftermiddagen fortsatte vi med Korthållsskytte och då hade vi 4 skyttar med: Albin, Mia, Hugo och Amanda. Albin sköt fina 246 och gick 2:a in i finalen där hans sedan slutade 4:a. Amanda sköt 235 i grunden och slutade sedan 2:a i ungdomsfinalen. Albin var även med i ett Gåsa.Cup lag som tog silver.

Tävlingarna gick mycket bra i trevligt väder och vi gjorde en "frystömning" till serveringen och sålde slut på en del hamburgare, bröd, korv och kakor. Skyttarna var nöjda när vi efter 16-tiden hade prisutdelning och delade ut kalkoner, kyckling och medaljer. Ett STORT TACK till alla som var med och arrangerade idag!

Dagens mästare

Gevär Ställning: Johan Yngvesson, Gammalstorp

Gevär Liggande, Jimmie Hallonsteirna, Bromölla

Gevär Kikare: Andes Michelsberg, KA2

Korthåll Ungdom: Mira Svensson, I16/Lv6

Korthåll Liggande: Dennis Oskarsson, Furulund

Resultatlista

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar