Toppbild

Toppbild

söndag 11 september 2022

JSM Dag 3

 Tredje dagen på JSM och fokus på ställningsskytte. För vår egen del var det fokus på att arrangera sista dagen bra och vi gladdes åt fortsatt bra väder. 

På förmiddagen var det Gevär Ställning och där slutade Albin på en 4:e plats på JSM i ett mästerskap där Anna Grönlund, Piteå, vann. 

Vid lunch började Korthåll Ställning där vi hade både Albin och amanda med och de bildade även föreningslag. Amanda slog nytt personligt rekord med hästlängder när hon sköt 185 poäng och det gav henne en 5:e plats in i finalen där Albin också vara med efter 181. Tillsamman tog de ett JSM-Silver i Föreningslag. Väl i finalen spurtade Albin upp till en 5:e plats och Amanda föll ner till en 10:e  - men vilket härlig tävling hon gjorde med 315 poäng totalt i Korthåll Ställning. JSM-Guldet gick till Jesper Johansson, Dagstorp Lilla-Harrie.

Albin Sandmark vann också den inofficiella Supermästartitlen (bäst placering i de 5 Nationella JSM-grenarna) där han tog 4:e och 5:e platser i samtliga mästerskap

Vi avslutade med prisutdelning där Skytteförbundet tackade oss för väl genomförda tävlingar och vi fick ett standar som tack för det. Vill också passa på att TACKA alla duktiga funktionärer på JSM från sällskapet som har gjort att det har blivit toppentävlingar! 

Referat Skyttesportförbundet

Resultatlista


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar