Toppbild

Toppbild

söndag 19 januari 2014

SM Luftgevär

Under SM-Veckan i Umeå har det tävlats i JSM och SM i Luftgevär. Johanna från oss var på plats och hon var tyvärr inte så nöjd med dagarna. Hennes resultat:
JSM: 393,9
SM: 392,7

I övrigt har hon varit väldigt nöjd med resan, boende och de roliga upplevelserna med skyttekompisar under S,-veckan. De har bland annat sett SM-drottningen Charlotta Kalla live i skidspåren under vistelsen i Umeå. Kanske kommer det en liten reseberättelse med bilder senare.

Annars kan vi konstatera att under SM var det favoriterna och EM-skyttarna som levererade. Samtliga vinnare skall senare i vår representera Sverige i EM i Moskva. Vinnarna:
Damjunior: Louise Nilsson, Sjuhäradsbygden
Herrjunior: Marcus Madsen, Vellinge
Dam: Karin Blom, Jönköping
Herr: Karl-Johan Jönsson, Kviberg

Fullständiga resultatlistor och bilder finns på: http://www.ac-skytte.com/

Skyttet fick även lite plats i SVT-Plays sammandrag från söndagen då de gjorde ett reportage om damfinalen: Se här: http://www.svt.se/sport/sm-veckan/luftgevarsskytte-en-sport-dar-tjejer-dominerar

Vi får se om Luftgevärs SM kommer med under SM-Veckan även nästa år, annars så står det i planen att det bli i Söraby nästa år. Då kanske vi kan ha ett lag med i herrjunior...eller hur Oscar, Nils, Viktor och Riccy?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar